• دوره‌های آموزشی اصفهان‌گردی برگزار می‌شود؛
  • جای خالی اصفهان‌گردی کودکانه در شهر دوستدار کودک

  • ۰۹:۰۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
فناوران خلاق شرکت بوم و بام مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با برگزاری دوره‌های خلاق اصفهان‌گردی و طبیعت‌گردی کودکانه در جهت پاسخ‌گویی به نیازهای شهری کودکان فعالیت می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، امروزه بخش مهمی از زندگی کودکان یعنی ارتباط با طبیعت مورد غفلت واقع شده که در چنین فضایی با برانگیختن کنجکاوی کودکان، کشف و شناخت پدیده‌ها را آموزش ببینند، علاوه بر آن جای خالی اردوهای مدارس که از تفریحات صرف و بی‌هدف به گردشگری همراه با آموزش مبدل شود، مشهود است تا از این طریق پاسخگوی نیازهای شهری کودکان باشند.

شرکت بوم و بام مستقر در مرکز رشد هنر شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در همین راستا همت خود را بر دوره‌های اصفهان‌گردی و اجرای طرح درس‌هایی برای آشنایی با طبیعت و گونه‌های مختلف حیوانات، درختان، گیاهان، کارگاه‌های صنایع دستی و ... ویژه کودکان 7 تا 12 سال قرار داده است.

محبوبه سادات روحانی اصفهانی، مدیر عامل شرکت بوم و بام معتقد است با توجه به اینکه به لحاظ فرهنگی در یک شهر غنی زندگی می‌کنیم اما کودکان سطح اطلاعات پایینی از پیرامون خود دارند، باید از نزدیک با محلات و فرهنگ بومی اصفهان آشنا شوند و تفاوت‌ها را حس کنند.

وی با بیان اینکه گردشگری به نام کودک و رفع نیازهای کودکان در آشنایی با بناهای تاریخی، زمین‌شناسی و ... به زبان کودکانه یک ضرورت برای شهر دوستدار کودک است، گفت: برگزاری تورهای گردشگری ویژه کودکان در قالب گردشگری، طبیعت‌گردی، پرنده‌نگری، آشنایی با بوم‌گردی گیاهان، شناسایی لایه‌های زمین و سنگ‌شناسی و نقشه‌خوانی از جمله فعالیت‌های این شرکت است. همچنین کارگاه هنری شامل مجسمه‌سازی، صنایع دستی، بافندگی، کاغذسازی و عکاسی با تلفن همراه نیز برای کودکان به صورت تخصصی برگزار می‌شود.

مدیر عامل شرکت بوم و بام برگزاری کلاس‌ در رشته‌های مجسمه‌سازی، چاپ‌های قلمکار برای کودکان، سوارکاری، ساخت ابزارهای موسیقی با بازیافت را جزء برنامه‌های این شرکت برشمرد و گفت: برنامه‌های علمی، صابون‌سازی، توسعه زمین، آشنایی با دایناسورها، کاشت و برداشت محصولات کشاورزی را با اساتید خبره حوزه کودکان دنبال خواهیم کرد.

وی برگزاری دوره‌های خلاق کوتاه‌مدت بر اساس نیاز کودکان را ایده محوری این شرکت برای ورود به شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان عنوان کرد و افزود: طراحی و ایده نقشه‌های کودکانه از جغرافیای محلات شهر اصفهان و حتی دوره‌های مختلف تاریخی و گردشگری منحصر به فردی تهیه شده و انتظار می‌رود حمایت بیشتری از سوی نهادهای مربوطه صورت گیرد.

شایان ذکر است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت اجرایی خود را نزدیک به سه دهه است که به طور جدی با راه‌اندازی اولین مرکز رشد در کشور و با هدف حمایت و هدایت شرکت‌های فناور نوپا که ایده‌های نوآورانه و فناورانه داشته و امکانات لازم جهت عملیاتی نمودن را ندارند، آغاز کرد و به عنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و نهایتا تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است. هم اکنون در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بیش از 640 واحد فناور مستقر بوده و برای بیش از 8400 نفر نیز اشتغال پایدار ایجاد شده است.

تعداد بازدید : ۳۹۲      تاریخ: 1401/10/12

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت